Bruno is niet De Mol
Gebruikersavatar

geertn44402 mar 2016, 21:47

 236
goldfinger schreef: Nog een bedenking: dat schilderij van die jockey was echt wel zijaanzicht. Het hield echt geen steek om dat voor die jockey in vooraanzicht te gaan plaatsen. Toch voorkennis van Bruno om punten te scoren dan? Want kom aan: er waren er toch nog in zijaanzicht? Ik begrijp echt niet hoe dat schilderij goed geplaatst kon worden.
Ik dacht compleet hetzelfde. Dit rook inderdaad naar voorkennis met als doel om de proef te doen lukken. MAAR 1 minuut daarvoor wou Bruno nog het schilderij met de Madonna verzetten terwijl dit juist stond (?). Het was Thibaut die zei: "dat is net het enige waar ik een beetje zeker van ben". En daarna laat Bruno zijn verzet vallen. Dus Bruno verandert zomaar op 1 seconde van taktiek mislukken -> slagen ? Ik word gek van die kerel.....
Gebruikersavatar

geertn44402 mar 2016, 22:29

 236
In de wijnproef is Bruno ook onconsequent: bij de derde wijn, zegt Bruno eerst: "sterke tannines, ik denk dat die bij eten zeer goed is". na het proeven van de vierde moeten ze aanduiden welke de slechte is en dan zegt Bruno: "den derde" ?? doh , waar komt dat vandaan ? Daarnet was het nog een goeie. Maar dan zegt Thibaud: "de vierde" en daarmee is bruno ook akkoord "de vierde dan" (??). Merk op dat Bruno tijdens het uitgieten van de topwijn, zijn hand voor zijnen mond moet houden, precies omdat hij zijn lacht niet kan inhouden. Daarna moeten ze de beste kiezen en dan zegt Bruno: "den derde" ?? doh, daarnet was dat de slechtste ?? Dat klopt langs geen kanten, en wat we nog het hardst tegenvalt: Thibaud reageert daar allemaal niet op, geen enkele reactie. Moet ik nu echt geloven dat hij dit helemaal niet heeft opmerkt ?
Gebruikersavatar

olwe02 mar 2016, 23:30

 3
Wanneer Thibaud zegt dat de vierde wijn te acide is lijkt dit terug een move om Bruno in een hoek te duwen 'à la, stond er niet BVBA, ik rijd er iedere dag voorbij' zoals hij bij Issabel deed in een eerdere aflevering. Het is hoogst plausibel dat twee 'kenners' van wijn een fles van 2 euro hoger achten dan een fles van 200 euro, ongeacht de subjectiviteit van de smaak. Bruno heeft echter door dat Thibaud hem verdenkt en maakt zich nog verdachter door het spel mee te spelen, met als resultaat dat hij bij de stemming al zijn pijlen richt op Bruno en het spel mag verlaten.

Wat hier buiten wel opvallend is dat Bruno in de richting van Gilles kijkt bij het proeven van de vierde wijn, eventueel zoekt hij bevestiging dat dit de goede wijn is(echter als de bovenstaande theorie niet correct zou zijn)..
Gebruikersavatar

stijn.beelprez03 mar 2016, 00:58

 33
geertn444 schreef:In de wijnproef is Bruno ook onconsequent: bij de derde wijn, zegt Bruno eerst: "sterke tannines, ik denk dat die bij eten zeer goed is". na het proeven van de vierde moeten ze aanduiden welke de slechte is en dan zegt Bruno: "den derde" ?? doh , waar komt dat vandaan ? Daarnet was het nog een goeie. Maar dan zegt Thibaud: "de vierde" en daarmee is bruno ook akkoord "de vierde dan" (??). Merk op dat Bruno tijdens het uitgieten van de topwijn, zijn hand voor zijnen mond moet houden, precies omdat hij zijn lacht niet kan inhouden. Daarna moeten ze de beste kiezen en dan zegt Bruno: "den derde" ?? doh, daarnet was dat de slechtste ?? Dat klopt langs geen kanten, en wat we nog het hardst tegenvalt: Thibaud reageert daar allemaal niet op, geen enkele reactie. Moet ik nu echt geloven dat hij dit helemaal niet heeft opmerkt ?
Ik dacht eerst volledig hetzelfde als jou. Maar toen ik de beelden eens herbekeek denk ik dat Bruno wou zeggen dat de derde wijn goed zou passen om s avonds te serveren aan tafel. Maar het kwam er wel nogal verwarrend uit, vooral omdat ze op dat moment net aan de discussie hadden over de "azijnwijn".