Berichten over De Mol die niet bij 1 deelnemer thuishoren
Gebruikersavatar
24 jan 2018, 18:24
robbe.vermesen schreef:...Maar nu hebben we toch wel al een beetje plezier met het spannende seizoen van Nederland!

Bah, ik beschouw DE Mol NL toch maar als een opwarmertje hoor.
Het begon veelbelovend met een interessant concept (kandidaten verspreid over 5 landen en ze moeten via de opdracht de plaats van bestemming zoeken en onderweg ook wat geld en jokers vinden). Op zich een zeer inventieve opdracht maar weinig inventieve kandidaten.
En in de tweede en derde afleveringen begonnen ze weer met hun stomme bondjes. Gelukkig was er toch weer een interessante opdracht, vakkundig verprutst door de kandidaten.
Maar ja , ik heb al Stine aangestipt als Mol. Vorig jaar 2x de verkeerde als mol aangeduid. Dit jaar dan maar 2x juist 8)
Gebruikersavatar
31 jan 2018, 10:12
Exciting news! Misschien is het vals alarm, maar ik denk dat het misschien toch wel iets te betekenen heeft . De Facebookpagina van 'De Mol' heeft zonet zijn profielfoto en omslagfoto verandert. Volgens mij zullen we dus vandaag of één van de komende dagen eindelijk (een beetje) meer nieuws krijgen over het nieuwe seizoen van 'De Mol'.
Gebruikersavatar
31 jan 2018, 17:30
In wat?
Ik kan het niet zien (geen facebook)
Gebruikersavatar
31 jan 2018, 18:14
masterveecee schreef:In wat?
Ik kan het niet zien (geen facebook)


Omslagfoto:
Afbeelding

Profielfoto:

Afbeelding
Gebruikersavatar
01 feb 2018, 08:10
Mollenjager-DT schreef:Omslagfoto:
Afbeelding

Profielfoto:

Afbeelding


Mij viel het al op dat sommige puntjes iets lichter zijn als andere puntjes.... Misschien kun je er een sterrenbeeld mee vormen.... van de mol? Of een woord? Ik ga straks of binnenkort eens de contrast van de omslagfoto hoger zetten, dan zie je denk ik meer.

Iemand anders iets gevonden? Want volgens mij zit er wel een hint in..
Gebruikersavatar
01 feb 2018, 09:33
Er komt niet direct iets zichtbaar als je de afbeelding bewerkt.
Het zwarte wordt wel dit:

Afbeelding

De programmamakers zitten wsl alweer in het vuistje te lachen dat er toch weeral mensen tips aan't zoeken zijn :D
Gebruikersavatar
01 feb 2018, 16:21
Ik kan gewoon echt niet meer wachten op meer nieuws nu... 'De Mol' is eindelijk terug tot leven gekomen gisteren door enkele foto's aan te passen en nu blijft het plots weer stil. Ik wil meer nieuws! ;) :D
Gebruikersavatar
04 feb 2018, 20:43
Ik vrees dat die late datum 19 maart als startdatum wel eens kan kloppen. Ten eerste is er die redenering dat de Nederlandse 'Wie is de Mol?' dan net voorbij is en daarnaast denk ik (en hoop ik) trouwens ook dat maandag als uitzenddag behouden zal blijven van 'De Mol'. Vanaf nu maandag 5 februari zal namelijk een nieuw seizoen van 'Bartel in het Wild' van start gaan en dat seizoen telt (gelukkig) 'maar' 6 afleveringen, waardoor 'De Mol' (als je het allemaal uitrekent) inderdaad op 19 maart zou kunnen beginnen. Hopelijk krijgen we in de tussentijd al wat meer nieuws over 'De Mol'. ;) :D
Gebruikersavatar
05 feb 2018, 10:09
Mollenjager-DT schreef:Ik vrees dat die late datum 19 maart als startdatum wel eens kan kloppen. Ten eerste is er die redenering dat de Nederlandse 'Wie is de Mol?' dan net voorbij is en daarnaast denk ik (en hoop ik) trouwens ook dat maandag als uitzenddag behouden zal blijven van 'De Mol'. Vanaf nu maandag 5 februari zal namelijk een nieuw seizoen van 'Bartel in het Wild' van start gaan en dat seizoen telt (gelukkig) 'maar' 6 afleveringen, waardoor 'De Mol' (als je het allemaal uitrekent) inderdaad op 19 maart zou kunnen beginnen. Hopelijk krijgen we in de tussentijd al wat meer nieuws over 'De Mol'. ;) :D

Klopt helemaal! Ik had zelf ook uitgerekend. Ik hoop ook dat het op maandag gaat blijven!

Ik heb er veel zin in!
Gebruikersavatar
11 feb 2018, 11:35
De eerste trailer van het nieuwe seizoen (volgens mijn berekening) eind februari/begin maart verwacht!

Afbeelding
Gebruikersavatar
14 feb 2018, 15:22
Ik hoop wel dat we nu eindelijk bijna meer nieuws te horen zullen krijgen over het nieuwe seizoen van 'De Mol'. Het irriteert mij gewoon echt wanneer ik dan zie dat we de voorbije 2 jaren ondertussen al veel meer wisten en zagen over 'De Mol'. Gelukkig is het ondertussen ook 'nog maar een maand' wachten vooraleer het nieuwe seizoen van 'De Mol' waarschijnlijk dan eindelijk begint. Ik vind het alleen ook wel een beetje stom en raar dat de officiële startdatum van 'De Mol' nog altijd niet echt gecommuniceerd is naar de kijkers en de pers toe. Hopelijk snel meer nieuws, want vandaag is het ook al weer precies 2 weken geleden dat de Facebookpagina van 'De Mol' plots zijn profiel- en omslagfoto veranderde. Ik wacht ondertussen al in volle spanning op eindelijk wat meer nieuws!
Gebruikersavatar
14 feb 2018, 15:50
Mollenjager-DT schreef:Ik hoop wel dat we nu eindelijk bijna meer nieuws te horen zullen krijgen over het nieuwe seizoen van 'De Mol'. Het irriteert mij gewoon echt wanneer ik dan zie dat we de voorbije 2 jaren ondertussen al veel meer wisten en zagen over 'De Mol'. Gelukkig is het ondertussen ook 'nog maar een maand' wachten vooraleer het nieuwe seizoen van 'De Mol' waarschijnlijk dan eindelijk begint. Ik vind het alleen ook wel een beetje stom en raar dat de officiële startdatum van 'De Mol' nog altijd niet echt gecommuniceerd is naar de kijkers en de pers toe. Hopelijk snel meer nieuws, want vandaag is het ook al weer precies 2 weken geleden dat de Facebookpagina van 'De Mol' plots zijn profiel- en omslagfoto veranderde. Ik wacht ondertussen al in volle spanning op eindelijk wat meer nieuws!


Ik hoop het ook!
Gebruikersavatar
16 feb 2018, 18:15
Er worden er hier een paar ongeduldig :D

De startdatum werd vorige jaren inderdaad ook niet zo lang vooraf aangekondigd,
dus misschien komt er dit jaar pas nieuws rond eind februari/begin maart?

We wisten al dat de productie van deze reeks wat later is gestart, en de uitzendingen dus ook wat zijn opgeschoven.
Ik ben er wel van overtuigd dat de makers de extra montagetijd goed zullen gebruiken...

Looking forward! :D

Gebruikersavatar
16 feb 2018, 18:31
Ja inderdaad!
Laatst gewijzigd door robbe.vermesen op 16 feb 2018, 18:37, 1 keer totaal gewijzigd.