Berichten rond De Mol 2018 die niet thuishoren in de andere forumcategorieën
Gebruikersavatar
24 mar 2018, 22:54
Ik ben lang niet de enige die al eens graag een blogpostje schrijft over de mol. Maar ik lees anderen hun mening of hersenspinsels omtrent de mol even graag! Dus ik dacht, laat ik anders even een topic openen waar we allen de links naar onze eigen schrijfsels kunnen posten. Dat maakt het mij makkelijker anderen hun werk te vinden en zeker ook mezelf om hier een linkje te posten.
Bij deze mijn eerste postje:
https://fivesonsblog.com/2018/03/18/hier-gaan-we-weer/
Gebruikersavatar
25 mar 2018, 09:18
Je kan op mijn website ook informatie vinden over de kandidaten maar ook nog extra's zoals geschiedenis van De Mol, de presentators van De Mol en voor als je het spel nog niet goed kent, heb je ook de speluitleg. Je kan me ook hints insturen, als je dat doet zouden wij dat heel fijn vinden! Ik ga dit jaar ook Follow The Money bijhouden met een heel mooi schema. Deze vindt je bij theorieën en ook in mijn berichten die ik schrijf!

https://demolloot.wordpress.com/
Gebruikersavatar
25 mar 2018, 23:41
Fijne blog, Rik. Ik ga een heel eind mee met deze verdenkingen.
Gebruikersavatar
26 mar 2018, 21:49
Op mijn website vind je ondertussen al de eerste opdracht, het is heel uitgebreid! De 2 volgende opdrachten komen morgen online. Die zullen ook minder uitgebreid zijn omdat aflevering 1 toch wel een speciale was!

https://demolloot.wordpress.com/2018/03 ... e-envelop/
Gebruikersavatar
26 mar 2018, 22:41
Leuk om lezen, Robbe (al deel ik jouw mening niet :mrgreen: ).
Gebruikersavatar
27 mar 2018, 18:29
Hallo "Molloten"! Vergeef ons onze brutaliteit, maar we zijn mega fan en willen graag iets delen met jullie! Wij zijn Britt & Lynn en zijn geobsedeerd met De Mol! We vlogden al voor de Nederlandse editie en ontmaskerden hem! Helaas is dat seizoen afgelopen, maar niet getreurd, want GELUKKIG kunnen we onze molloten-obsessie vervolgen met De Mol! En eigenlijk niet meer dan logisch, gezien we nu bij de bron zijn. Jullie Zuiderburen bedachten immers het concept! DANK!! :D


Wellicht een leuke aanvulling op het forum en de Facebookpagina: onze hints en theorieën op YouTube: https://youtu.be/Df-m7D-4xto. Hebben jullie nog aanvullingen/ opmerkingen? Zijn er nog meer dingen opgevallen? Wij horen het graag!! Hopelijk ontmaskeren we samen de mol!
Gebruikersavatar
01 apr 2018, 23:18
De naam Steve komt in dit stuk in het geheel niet voor, constateer ik, Rik.