Berichten rond het spelverloop tijdens de verschillende opdrachten
Gebruikersavatar
11 mei 2018, 11:31
james.waker schreef:uiteindelijk valt er niet veel uit te halen, zoals met de meeste dinges in 't programma

't Is om onnozel van te worden. Ik denk dat het de eerste keer is dat zoveel dingen op zoveel manieren geïnterpreteerd kunnen worden dat ze naar zoveel verschillende mollen leiden :roll:
Gebruikersavatar
11 mei 2018, 12:20
james.waker schreef:laat ons zeggen dat Pieter de mogelijkheid had om tijd verloren te laten gaan, maar niet gedaan heeft, maar misschien had hij daar molse redenen voor... uiteindelijk valt er niet veel uit te halen, zoals met de meeste dinges in 't programma


En daar hou ik me dan maar aan vast.
Hoop doet de zotten in vreugde leven. :mrgreen:
Gebruikersavatar
11 mei 2018, 18:11
james.waker schreef:ze konden natuurlijk voorbij gelopen hebben om daarna nog op hun stappen terug te keren, ik vermoed dat die mariachiband ook wel een eindmeet had.... laat ons zeggen dat Pieter de mogelijkheid had om tijd verloren te laten gaan, maar niet gedaan heeft, maar misschien had hij daar molse redenen voor... uiteindelijk valt er niet veel uit te halen, zoals met de meeste dinges in 't programma

Ze konden doorlopen, en later, als ze inzien dat ze te ver zijn, terugkeren. Hoe meer tijd hier verloren gaat hoe beter voor de mol.
Natuurlijk had die mariachiband een eindpunt: de arena. :)
Als ze daar toekwamen en terug moesten kwamen ze de mariachi's misschien nog tegen.
Gebruikersavatar
11 mei 2018, 18:15
Jay-Lo schreef:Ze konden doorlopen, en later, als ze inzien dat ze te ver zijn, terugkeren. Hoe meer tijd hier verloren gaat hoe beter voor de mol..

inderdaad... maar hadden ze een planneke bij of moesten ze gewoon op het zicht die opdracht-borden zien hangen?
Gebruikersavatar
11 mei 2018, 18:18
james.waker schreef:inderdaad... maar hadden ze een planneke bij of moesten ze gewoon op het zicht die opdracht-borden zien hangen?

Ik kan fout zijn, maar volgens mij was er geen plannetje. Maar ik denk wel dat er onderweg aanwijzingen waren welke richting ze uit moesten.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9