Heb straks nog eens terug gekeken,
Kaat maakt dipsaus, Bas marinade,
Kaat gebruikt de fameuze paarse garnalenpasta en vraagt Bas of het wel genoeg gekruid is, Bas zegt daarop doe nog maar een beetje van die paarse pasta bij, dus betwijfel of die dipsaus zo goed geweest zou zijn !
Bas maakt alleen de marinade, gebruikt zoveel gember en kurkuma dat het doek scheurt, uiteindelijk is de vis daarmee gemarineerd, ook gember heeft een speciale smaak (zeepsmaak) dacht ik en dat in zo veel hoeveelheid gebruikt, zal ook wel niet smakelijk geweest zijn, en dit werd niet meer aangepast, de vis lag al op het rooster.
Weet nu niet of slechte marinade invloed heeft op het minder garen van de vis, anders zou dit een briljante zet geweest zijn ..
En dan zijn idee om omgekeerd te beginnen met recept en Kaat maar onderbreken tijdens uitleg aan volgend koppel,
Zou Bas ook nog niet afschrijven of hij is aan het nep mollen, kan ook natuurlijk !