Kamool schreef: ↑28 mar 2022, 00:06
Dit kan je 2x doen en dan ben je de positie kwijt.
Zeker voor dessert van 1500 euro kan je niet meer mollen
Als kelner zou je in principe maximaal kunnen mollen (niemand heeft het zó opvallend gedaan)
Stel : je zorgt ervoor dat (bijna) alle eieren kapot zijn.
Je loopt met een open zak amandelnootjes over het veld.
Dat zijn al 2 ingrediënten voor het dessert die zij niet of te weinig hebben, dat dessert zal dus al zeker niet meer lukken, weg 1500€.
Je laat je pakken via de timelapse camera, en dan mag je zelf koken.
Je kapt gigantisch veel water in de gofio, zodat het een soepje wordt.
Je beeldt de aardappelen zo uit dat ze niet geraden worden, gevolg, de aardappelen komen super laat toe.
En iedereen die al eens aardappelen gekookt heeft, weet dat je dus onmogelijk nog het hoofdgerecht goed krijgt.
Dat is 0€ verdiend....
De mol dankt u.
marte schreef: ↑28 mar 2022, 00:41
Bovendien hebben ze ook heeeel lang gewacht om het essentiële ingrediënt: de aardappelen uit de beelden.
Inderdaad, en wat ben je met aardappelen als je nog 8 minuten hebt om ze te koken?
Dan hadden Jens en Toon wel gelijk dat ze het dessert probeerden te maken.
De tip van Bert om voluit voor het hoofdgerecht te gaan was een tip om het zeker te doen mislukken.